Rejseforsikring

Rejseforsikring Basis:Rejseforsikring Basis er til dig, der vil dækkes for akut tilskadekomst og sygdom og ønsker dækning for hjemtransport, ødelagte feriedage og tilkald samt indlogering af pårørende.Køber du vores Rejseforsikring Basis har du mulighed for at tegne tillægsforsikringer som; skitillæg, bagage, ulykke og afbestilling. Skal du på skiferie, skal du huske tillægget skisport for at være dækket på din rejse. Rejseforsikring Basis kan både købes med og uden selvrisiko.

 

  Årsrejseforsikring er relevant for dig:

Der rejser flere gange om året, af rejser op til en måneds varighed, og ikke ønsker at tænke på forsikring hver gang du skal af sted. Varer en rejse længere end 30 dage, er der mulighed for at købe en Enkeltrejseforsikring.

Der rejser på en rejse mellem en uges og 30 dages varighed. Varer en rejse kortere end en uge, kan det oftest bedst betale sig at købe en Enkeltrejseforsikring.

På rejser udenfor Europa skal tilkøbes dækning: Verden, mens rejser i Europa samt middelhavnsområdet er omfattet af dækningen: Udvidet Europa.

Det gule kort dækker ikke længere i Europa Vær opmærksom på, at det gule sygesikringsbevis fra 1.8 2014 ikke længere dækker danske borgere på rejser i EU/EØS. D. 6. februar 2014 vedtog regeringen, at vi som danske borgere efter den 1. august i år fremover er dækket af det blå EU-sygesikringsbevis på lige fod med borgerne i de lande, vi besøger.

Det gule kort dækker stadig i Grønland for akut lægebehandling på stedet.

Fremover er vi som danske borgere dækket forskelligt fra land til land, får kun dækning for offentlig behandling, skal i nogle lande selv betale en del af behandlingen og har ingen dansk alarmcentral at ringe til. Med lovændringen er en Årsrejseforsikring endnu mere relevant for dig og din familie. Vil du gerne slippe for den forvirring, usikkerhed og utryghed, som det blå kort kan medføre, skal du overveje en rejseforsikring hos os. Forsikringer til alle Som Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab ønsker vi at tilbyde forsikringer, hvor alle kan være med.

 Når du skal vælge forsikring handler det om at mærke efter, hvor meget tryghed, du ønsker at have med på din rejse. Vil du have markedets bedste dækning, skal du købe Rejseforsikring Plus. Ønsker du mindre dækning, kan du vælge en af de andre to dækninger Rejseforsikring Basis eller Gul Dækning.

 Basis rejseforsikring dækker ved sygdom og tilskadekomst, hjemtransport også for ledsager, tilkald, indlogering af pårørende på hospital, hjemkald, eftersøgning og redning, evakuering, krisehjælp til forsikrede og pårørende, bagageforsinkelse og ødelagte feriedage.

  • Afbestilling års koster 469.- kr som dækker hele Verden og op til 30.000kr

Priser udvidet Europa individuel  299.- kr

Mellem 70 og 79 år                          449.- kr

80 år og derover                               699.- kr

Vores forsikrings samarbejdspartner er.

Europæiske logo