Afbestillingsforsikring

Europæiske logo

Årsafbestilling Verden

Pris 469 kr og dækker op til 30.000.- kr

Med en Årsafbestilling Verden er du sikret imod at miste de penge, du har betalt for en ferie, hvis du skulle blive forhindret i at tage af sted på grund af for eksempel: akut opstået sygdom, uventet fyring eller reeksamen.
Om Årsafbestilling Verden
En Årsafbestilling Verden sikrer dig, at du kan få penge tilbage for det, du har betalt forud for din rejse, hvis du ikke kan tage af sted på grund af for eksempel: akut opstået sygdom, eller tilskadekomst.

Forsikringen dækker både hotel og flybilletter, hvad enten du har booket via et rejsebureau eller selv arrangeret din rejse.

Forsikringen kan tegnes med en individuel dækning eller med en familiedækning. Med en individuel dækning er det den enkelte på forsikringen der er omfattet, mens alle i hustanden kan afbestille på familiedækningen, hvis blot én i hustanden bliver forhindret i at tage af sted i tilfælde af for eksempel akut opstået sygdom.

Forsikringen dækker alle de ferier, du måtte have i løbet af et år, med en årlig dækningssum på op til 30.000 kr. pr. pers. eller 200.000 kr. pr. familie.
(Forsikringen dækker dog ikke ferier i Danmark).

Afbestilling Verden skal købes senest samtidig med, at depositum for den første rejse, der skal være omfattet af forsikringen, betales. Dette skyldes, at forsikringen dækker dig i perioden op til afrejse.

Verden udgør:
Med en Årsafbestilling Verden er du dækket ind for afbestilling på rejser til alle lande på klodens kontinenter.

Hvad er du dækket for?
Med en Årsafbestilling Verden er du dækket, hvis du bliver forhindret i at tage af sted på din ferie. Dette er både i tilfælde af sygdom og uventet fyring, men også ved andre ting, der kunne kræve din tilstedeværelse i Danmark.

Passer denne forsikring til dine rejser?
En Årsafbestilling Verden er ideel til dig, der ønsker at sikre, at du kan få dine penge tilbage for det, som du har betalt forud for din ferierejse, såfremt du ikke kan tage af sted på grund af for eksempel akut opstået sygdom.

Du skal dog være opmærksom på, at denne forsikring kun omfatter rejser som udelukkende er ferie uden for Danmark. Ønsker du at dække en rejse ind, som for eksempel indeholder arbejde eller praktik – eller en rejse, som foregår i Danmark, så henviser vi til vores Afbestilling Enkeltrejse >

Er din enkelte rejse endvidere dyrere end 30.000 kr. pr. pers. eller 200.000 pr. familie, bør du også tegne en Afbestilling Enkeltrejse for at dække dig ind for det fulde beløb.

Har du haft en skade, skal du være opmærksom på om restbeløbet på din forsikring kan dække dine andre rejser det år. Gentegner du policen, har du selvfølgelig det fulde beløb igen for den nye periode – du kan desuden altid dække en ny rejse ved at kontakte vores kundecenter eller tilkøbe en Afbestilling Enkeltrejse for 6 procent af en given rejses pris.

Hvilke forsikringer kan vi ellers tilbyde?
Hos Europæiske ERV tilbyder vi flere former for afbestillingsforsikringer.

Skal du på rejse inden for Europa, kan du vælge en Årsafbestilling Europa, der omfatter alle ferierejser i Europa i op til et år.

Du kan også vælge en Afbestilling Enkeltrejse, der gælder for en enkelt rejse ad gangen. Her kan du dække dig ind for arbejdsrelaterede rejser samt beløb efter eget ønske.

Du kan også tegne en Afbestilling Gruppe, så kan hele gruppen afbestille rejsen uden omkostninger, hvis blot en person i gruppen bliver syg eller kommer til skade.

Europæiske ERV tilbyder endvidere en Afbestilling Feriehuslejer, der dækker dig, hvis du har lejet en feriebolig, men ikke kommer af sted eller må afbryde opholdet på grund af for eksempel akut opstået sygdom.

De ovenstående forsikringer er alle afbestillingsforsikringer, der dækker dig før afrejse. Ønsker du at dække dig ind for sygdom og hjemtransport under din rejse, tilbyder vi også flere forskellige former for rejseforsikringer, som sikrer dig, at du kan tage af sted, uden at skulle bekymre dig om det praktiske, hvis uheldet er ude.

Hvad skal du være særlig opmærksom på?

Rejsende med en kronisk eller eksisterende lidelse, skal indsende en helbredserklæring, der skal godkendes af Europæiske ERV, inden afbestillingsforsikringen kan gælde.

Årsafbestillingsforsikring – Verden

Årsafbestilling dækker bl.a. hvis:

Du bliver   syg eller kommer til skade inden afrejse  
Sygdom,   død eller tilskadekomst af medrejsende  
Sygdom,   død eller tilskadekomst i din familie, inkl. papbørn og papsøskende  
Din bolig   eller virksomhed brænder  
Du uventet   bliver sagt op  
Du efter   opsigelse skal starte nyt job, under rejsen  
Du bliver   skilt  
Du ikke   består en eksamen, og efterfølgende reeksamen afholdes i rejseperioden  

Priser

Priser
 

Individuel

Familie

   
Årsafbestillingsforsikring

469 kr.

1245 kr.

   

Forsikringen har en fast forsikringssum på 30.000 kr. pr. person pr. år og max 200.000 kr. pr. familie pr. år.

Alle vore forsikringer tegnes hos Europæiske Rejseforsikring.

Årsafbestilling Europa

Pris 248.-  kr og dækker op til 10.000.- kr

Med en Årsafbestilling Europa er du sikret imod at miste de penge, som du har betalt for en ferie i Europa, hvis du skulle blive forhindret i at tage af sted på grund af for eksempel: akut opstået sygdom, uventet fyring eller reeksamen.

Om Årsafbestilling Europa
En Årsafbestilling Europa sikrer dig, at du kan få penge tilbage for det, du har betalt forud for din rejse, hvis du ikke kan tage af sted på grund af for eksempel akut opstået sygdom, eller tilskadekomst. Forsikringen dækker både hotel og flybilletter, hvad enten du har booket via et rejsebureau eller selv har arrangeret din rejse. 

Forsikringen kan tegnes med en individuel dækning eller med en familiedækning. Med en individuel dækning er det den enkelte på forsikringen, der er omfattet – mens alle i hustanden kan afbestille på familiedækningen, hvis blot én i hustanden bliver forhindret i at tage af sted i tilfælde af for eksempel akut opstået sygdom.

Forsikringen dækker alle de ferier, du måtte have i Europa i løbet af et år, med en årlig dækningssum på op til 10.000 kr. pr. pers. eller 100.000 kr. pr. familie. (Forsikringen dækker dog ikke ferier i Danmark).

Årsafbestilling Europa skal købes senest samtidig med, at depositum for den første rejse, der skal være omfattet af forsikringen, betales. Dette skyldes, at forsikringen dækker dig i perioden op til afrejse.

Europa udgør:
Med en Årsafbestilling Europa er du dækket ind for afbestilling på rejser til alle lande i EU/EØS-landene og lande i Europa udvidet.

EU/EØS udgør: Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Island, Liechtenstein, Norge, Andorra, Færøerne, Grønland, Isle of Man, Kanaløerne, Monaco, San Marino og Vatikanstaten.

Europa Udvidet udgør: Albanien, Algeriet, Bosnien-Hercegovina, Egypten, Gaza, Hviderusland, Israel, Jordan, Serbien, Montenegro, Kroatien, Makedonien, Marokko, Moldova, Libanon, Libyen, Palæstina, Rusland indtil Ural bjergene, Syrien, Tunesien, Tyrkiet, Ukraine og Vestbredden.


Hvad er du dækket for?
Med en Årsafbestilling Europa er du dækket, hvis du bliver forhindret i at tage af sted på din ferie. Dette er både i tilfælde af sygdom og uventet fyring, men også ved andre ting, der kunne kræve din tilstedeværelse i Danmark.

Passer denne forsikring til dine rejser?
En Årsafbestilling Europa er ideel til dig, der ønsker at sikre dig, at du kan få dine penge tilbage for de ting, du har betalt forud for din rejse, såfremt du ikke kan tage af sted på grund af for eksempel akut opstået sygdom.

Du skal dog være opmærksom på, at denne forsikring kun omfatter ferierejser i Europa (Danmark undtaget) og rejser, som udelukkende er ferie. Ønsker du at dække en rejse ind, som for eksempel indeholder arbejde eller praktik eller en rejse som foregår i Danmark, henviser vi derfor til vores Afbestilling Enkeltrejse >

Er din enkelte rejse endvidere dyrere end 10.000 kr. pr. pers. eller 100.000 pr. familie, bør du tegne en Afbestilling Enkeltrejse for at dække dig ind for det fulde beløb.

Har du haft en skade, skal du være opmærksom på, om restbeløbet på din forsikring kan dække dine andre rejser det år. Gentegner du policen har du selvfølgelig det fulde beløb igen for den nye periode – du kan desuden altid dække en ny rejse ved at kontakte vores kundecenter eller tilkøbe en Afbestilling Enkeltrejse for 6 procent af en given rejses pris.


Hvilke forsikringer kan vi ellers tilbyde?
Hos Europæiske ERV tilbyder vi flere former for afbestillingsforsikringer.

Skal du på rejse uden for Europa, kan du vælge en Årsafbestilling Verden, der omfatter alle ferierejser i hele verden i op til et år.

Du kan også vælge en Afbestilling Enkeltrejse, der gælder for en enkelt rejse ad gangen. Her kan du dække dig ind for arbejdsrelaterede rejser samt beløb efter eget ønske.

Du kan også tegne en Afbestilling Gruppe, så kan hele gruppen afbestille rejsen uden omkostninger, hvis blot en person i gruppen bliver syg eller kommer til skade.

Europæiske ERV tilbyder endvidere en Afbestilling Feriehuslejer, der dækker dig, hvis du har lejet en feriebolig, men ikke kommer af sted eller må afbryde opholdet på grund af akut sygdom, tilskadekomst eller dødsfald.

De ovenstående forsikringer er alle afbestillingsforsikringer, der dækker dig før afrejse. Ønsker du at dække dig ind for sygdom og hjemtransport under din rejse, tilbyder vi også flere forskellige former for rejseforsikringer, som sikrer dig, at du kan tage af sted, uden at skulle bekymre dig om det praktiske, hvis uheldet er ude.

Hvad skal du være særlig opmærksom på?

Rejsende med en kronisk eller eksisterende lidelse, skal indsende en helbredserklæring, der, inden afbestillingen kan gælde, skal godkendes af Europæiske ERV.

For at få en uddybende forklaring på dækningerne, henviser vi til forsikringsbetingelserne Årsafbestilling – Europa >