Om os

13508985_10154221297252114_1017604226056471624_n

Ideen om at rejsebureau

For over 25 år siden startede Polar Rejser op på et lille kontor i Sisimiut. Hans Grønkjær var dengang bestyrer på Sømandshjemmet i Sisimiut. Hans havde en ide; Et rejsebureau kunne fylde værelserne op i perioder, hvor de alligevel stod tomme, og han fik mulighed for at vise det Grønland frem, som var hans hjem og som han holdt så meget af.
Senere flyttede Hans med sin familie til Danmark, og Polar Rejser flyttede med. For små 10 år siden blomstrede det for alvor op igen, da Hans flyttede til København og drev rejsebureauet sammen med Edith Fløjstrup. I januar 2016 blev Edith enke, og Polar Rejsers fremtid skulle overvejes.

Polar Rejser flytter hjem

Her i efteråret 2016 flyttede Polar Rejser så hjem igen – til Sisimiut. Alle som har rejst med Polar Rejser og Hans Grønkjær ved, at når Sarfak Ittuk lagde til i Sisimiut, så kom man hjem!
Nok er hjemmeadressen ændret, men ideen er den samme. Men drømmen om at vise Grønland frem er den samme.

Vi har valgt det bedste

Vi arrangere turene til Grønland, så du får mest muligt ud af dagene. Enten inkluderer eller anbefaler vi de udflugter, som giver de største oplevelser og forståelse af Grønland. Rejselederne er en fast bestanddel af vores ture, som sikre at alle er med, tager jer med på udflugter og er limen i fællesskabet. Rejselederne har enten boet i Grønland eller rejst her meget. Fælles for dem er en stor kærlighed og respekt for landet og menneskene.

Ingen bløde pakker

Vores pakkerejser er pakker med det hele. ½ pension, udflugter og dansk rejseleder på hele turen. Rejserne er særlig velegnede for enlige og par i en moden alder med lyst og interesse for at opleve. Alle kan være med. Vi har program det meste af dagen og fælles middag om aftenen. Vi bor på gode hoteller med bad og toilet på værelset, også på kystskibet. Vi får rig lejlighed til at smage de grønlandske råvarer hellefisk, moskuskød, rensdyrkød, lam mm

Når du kommer hjem mæt af oplevelser, klogere på Grønland, menneskene og den fantastiske natur og kultur. Så er Polar Rejser lykkedes.

Nye ansigter hos Polar Rejser

Jeg er Anette og det nye ansigt hos Polar Rejser.
For at gøre en lang og kedelig historie kort, så er jeg vokset op i Sisimiut, uddannet i Danmark, rejst rundt i verden og så vendt hjem til verdens navle. Hvor jeg giftede mig med min folkeskolekæreste Bo. Jeg er det, man kalder en rigtig hjemmefødning. – eller som vi siger her, en ”Sisimiormiutter”

Polar Rejser blev startet af min far Hans, og er nu kommet hjem til mig i Sisimiut. Her bliver Polar Rejser en del af de to virksomheder, som min mand og jeg driver i forvejen, Sirius Greenland og Hotel Sisimiut.