Mere om Polar Rejser

image description

OPLEVELSER

Vi ved godt, at det kan være svært at beslutte sig på forhånd, om og hvilke udflugter man skal bestille. Det er vigtigt for os, at du får det hele med. Derfor er udflugter og aktiviteter inkluderet i program og pris. Vi inkluderer de udflugter og aktiviteter, som giver de bedste opleveler for årstiden og området. Så kan du trygt slappe af og nyde rejsen.

image description

FÆLLESKAB

Fælleskabet er en vigtig del af det, at rejse med Polar Rejser. Det betyder, at vi tager på udflugt sammen, spiser aftensmåltidet sammen og deler oplevelserne og hygge os. Rejselederen er en vigtig del af fælleskabet og omgangstonen er familiær og venskabelig. Det betyder selvfølgelig ikke, at man også kan gå på egen hånd, men man er altid velkommen i fælleskabet.

image description

VEJLEDNING

Vi står til rådighed med vejledning, så du vælger den pakkerejse som passer dig bedst. Vores rejser for grupper er særlig velegnede for enlige og par i moden alder med lyst og interesse for at opleve . Alle kan være med. Vi har program det meste af dagen og fælles middag om aftenen